14.6.12

Quart dia del projecte (tarda)

Aquesta tarda, principalment, ens hem encarregat de dur a terme una pràctica al laboratori, fent proves de salinitat i del pH a les aigües recollides el dia anterior a la platja.
Però no tots ens hem encarregat de fer-ho, sinó que una part del grup s'ha encarregat de l'apartat més teòric, és a dir, recopilar informació de les diferents fonts que tenim per seguir fent el projecte.
La Sònia s'ha dedicat a passar la informació del Google Docs a la Wiki, malgrat que no ha estat gens fàcil, ja que la Wiki és molt diferent al processador de textos Word i, de vegades, canvia el format del treball automàticament.
La Rosana s'ha encarregat de finalitzar l'apartat de la vegetació de les platjes mataronines, sobretot buscant la flora marina del nostre territori.
En Jordi, la Paula i jo ens hem encarregat de fer les proves previstes, encara que només hem aconseguir calcular el pH, ja que per calcular la salinitat s'ha de bullir l'aigua i ha d'estar força temps abans que s'evapori per complet i quedi només la sal a la càpsula de porcellana. 
Demà tenim previst acabar-ho, anar al Museu de Mataró i l'Ajuntament a agafar informació i avançar la part escrita de manera que quedi pràcticament acabada.


La Laura Camila, en Jordi i la Paula treballant al laboratori

La Rosana fent la part teòrica

Prova de salinitat

1 comentari:

  1. Feu bona feina!
    "By the way"... s'escriu pH (la lletra H en majúscula)!!

    ResponElimina