15.6.12

Cinquè dia del projecte

Després de totes les complicacions que hem tingut amb la Wiki (i que encara estem patint), hem pogut passar la major part del treball allà (passant primer la informació al Word per justificar els textos i fer l'interlineat correctament, ja que a la Wiki això no és possible), tot i que cal retocar-ho una mica.
També hem acabat de realitzar les proves de salinitat i la Laura s'ha encarregat de passar les dades obtingudes a unes taules que ha fet en Jordi a primera hora del matí, per tal de tenir la feina més organitzada. A més, ens hem encarregat de passar al Google Docs les dades obtingudes ahir a la tarda sobre el pH de l'aigua de la platja.
La Sònia s'ha encarregat, sobretot, de passar la informació a la Wiki i de fer un títol per a la Wiki que quedés més maco i fos més original que el que hi havia.
La Rosana ha seguit amb la informació de la vegetació, que li està donant molta feina ja que va trobant informació de diversos llocs i ha de compactar-ho tot.
Ara anirem al Museu de Mataró a buscar més informació sobre les platges, la vegetació i la fauna per si hi ha informació que podem afegir al treball o, si més no, ampliar la que ja tenim.
De moment anem bastant bé, ja que queda poca informació per passar a la wiki i la feina ja està quasi acabada (exceptuant la Wiki i el Prezi).

Complicacions amb la Wiki

Avui, la major part del grup, hem decidit treballar amb la Wiki i intentar avançar el màxim possible. Sembla que aquesta part hauria de ser la més fàcil, però no ho és. Fins i tot, crec que és la part més complicada. Potser no ho sabem fer bé o la Wiki és molt complicada, però resulta que ens canvia el format del treball cada dos per tres. Les fotos no es poden col·locar bé, a diferència del Word, i no ens agrada com queda.
En resum, preferim fer el nostre treball amb el Word de tota la vida que no pas amb Wikispaces.