18.6.12

Tarda de projecte

Degut a l'endarreriment que portàvem aquest matí per culpa de la connexió a Internet, hem decidit trobar-nos a la tarda per enllestir diverses parts del treball.
Ens hem dedicat a acabar de passar informació d'última hora a la Wiki i a intentar posar una mica d'ordre a aquesta, que com ens canvia el format cada dos per tres, l'hem d'estar retocant tota l'estona i no hem pogut començar a posar fotos fins ben entrada la tarda.
També, entre en Jordi i jo i amb l'ajuda de les altres, hem fet el vídeo que ens servirà com a introducció i que és un resum sobre el treball que estem realitzant.
Demà començarem el Prezi, acabarem la Wiki i decidirem l'ordre en què parlarem a l'exposició i sobre què parlarà cadascú.
Ja està quasi tot acabat i llest per a presentar-ho però cal acabar de fer un últim esforç i aconseguir els objectius que tenim en ment.

Sisè dia del projecte

Avui, igual que el primer dia, tornem a tenir els mateixos problemes amb la connexió a Internet de l’escola. Per culpa d’aquestes dificultats, no hem pogut avançar gaire el que teníem previst fer avui.
La Paula i en Jordi han començat a fer un vídeo de introducció pel treball. La Laura Camila ha seguit fent l’apartat dels invertebrats marins amb l’ajuda de la Sònia. A part d’això, la Sònia ha buscat fotos de la vegetació de la platja i ha fet collages amb aquestes, i ha intentat treballar amb la Wiki, però li ha sigut impossible perquè Internet continuava sense funcionar. Jo he acabat la part de la vegetació subaquàtica i he buscat fotos de les espècies que hi habiten. També, he intentat passar aquesta informació a la Wiki, però no he pogut, ja que cada cop que editava el document no es guardava.